joi, 7 februarie 2013

Sase trenduri de primavara pe care le poti adopta chiar de acum

1. Impletiturile raman la moda asa ca invata si tu cum sa le faci. Poti opta pentru impletituri in patru, foarte chic, pentru  coronite impletite sau pentru doar cateva suvite impletite prin par, in stilul boem al anilor ‘70-’80.
 2. Farduri stralucitoare. In primavara anului acesta, accentul cade pe privire, asa ca investeste in cateva farduri de pleoape stralucitoare. Unii designeri au optat pentru culori neconventionale  -  galben si portocaliu, dar in fuctie de culoarea ochilor tai  poti alege si alte nuante puternice – albastru, verde, mov. In orice caz, cuvantul cheie este culoare !
 3. Sprancene bogate. In acest sezon se poarta sprancenele bogate, asa ca uita pentru ceva timp de vizitele la cabinetul de cosmetica. Lasa-ti sprancenele sa creasca si dupa cel putin o luna mergi la cosmeticiana sa iti dea o forma noua, usor mai groasa. In cazul in care sprancenele tale nu arata perfect, poti apela cu inceredere la un creion corector de sprancene, care sa le ofere consistenta.  
4. Par ravasit. Nu ai timp sa te speli pe par? Nu mai e o problema. Incerca pentru o zi poti coafura sezonului – suvite ravasite intr-o dezordine studiata. Nu ai nevoie sa mergi la coafor. Cu putina spuma trecuta prin par si cu ajutorul degetelor vei arata exact cum impune moda sezonului.
 5. Cararea intr-o parte. Foarte eleganta, cararea intr-o parte este in tendinte si in acest sezon. Chiar daca ai parul cret, ondulat, ravasit sau drept, o carare intr-o parte arata mereu sofisticat. Pentru o aparitie eleganta iti poti finisa coafura cu cararea intr-o parte cu ajutorul unui ser de stralucire si fixare.
 6. Unghii nude. Pana la venirea verii cand vom avea o avalansa de culori si modele pe unghii, designerii marelor case de moda propun unghii in nuante nude – bej, roz pal, alb translucid. Pe langa eleganta si rafinament, aceste nuante de oja au avantajul de a putea fi intretinute mult mai usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu