miercuri, 30 ianuarie 2013

Breton sau bucle? Alege in functie de forma fetei tale!

Ca sa fii la moda si seducatoare, trebuie sa tii cont de trasaturile fetei atunci cand iti alegi coafura. Iata cum:

Bretonul potrivit
Daca forma fetei tale este:
  • rotunda... suvitele superfranjurate in trepte incep de la nivelul obrajilor si continua pana la barbie.Parul ascunde obrajii plini, iar forma fetei pare subtiata
  • ingusta/prelunga... o tunsoare sic-moderna acopera fruntea, si da iluzia unei fete mai ovale. In plus, suvitele mai lungi din partile laterale sau din breton iti flateaza chipul
  • patrata... aceasta linie ascunde din forma patrata a fetei indulcind(u-ti) trasaturile. Cateva mese suvitate "inmoaie" un maxilar mai pronuntat.
Onduleuri naturale
Daca ai tone de rotocoale si onduleuri si zbenghiuri, atunci stii cat de grea este operatia de uscare incercand sa le pastrezi cat mai naturale. Dar exista cateva smecherii la care poti apela. Si nu uita: atinge cat mai putin parul de-a lungul procesului de uscare.
  • Pasul 1: aplica pe parul umed un produs care sa "sporeasca" buclele, apoi ruleaza-le pe deget, de la varf catre jumatatea suvitei. Incearca un produs pentru pastrarea buclelor. Apoi lasa aerul cald al foehnului sa-ti sufle in par pentru aproximativ 10 minute.
  • Pasul 2: apleaca usor capul si usuca sectiunea din fata folosind un difuzor. Secretul este sa apesi usor buclele cu difuzorul, apoi sa-l indepartezi pentru cateva secunde. Repeta miscarea pana ce parul se usuca.
  • Pasul 3: odata ce partea din fata este "rezolvata", inclina tot parul intr-o parte si foloseste aceeasi tehnica a difuzorului, care ramane valabila si pentru restul parului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu